Adventsmarkt 14 november

Adventsmarkt. Op 14 december in de Thaborkerk van 09.30 tot 14.00 uur.

Opbrengst is voor de Twentse Wensambulance. Er is een ruime keuze aan kerstartikelen: o.a. kransen, kerststukken, graftakken, en allerlei dingen voor kerst. Naast de actie voor het goede doel staat de ontmoeting centraal. Er is koffie, thee met iets lekkers, warme snert met broodjes worst. Er zijn intekenlijsten voor snert van de keurslager, kransen, enz. Ze liggen in de foyer en in de ontmoetingsruimte van de Waterstaatskerk. In overleg kunt u de adventskransen voor de 1e advent ophalen, u wordt door de werkgroep gebeld voor een afspraak. Wij vragen uw hulp bij het maken van kerststukken op 12 december, de hele dag in het wijkcentrum van de Thabor. Wilt u iets bakken, dan houden we ons aanbevolen! Voor meer informatie Betsy Springer, tel. 2781881, email:betsyspr@kpnmail.nl.