Cantatedienst

Op Eeuwigheidszondag 24 november vindt er in de Waterstaatskerk te Hengelo weer een bijzondere Bachcantatedienst plaats. Op deze zondag staat cantate nr. 140 van J.S. Bach centraal. Deze beroemde cantate, ‘Wachet auf, ruft uns die Stimme’, handelt over het verhaal van de 5 wijze en 5 oliedomme maagden. Een verhaal dat direct aansluiting vindt bij Eeuwigheidszondag en Advent.

De cantate wordt uitgevoerd door het Kamerkoor van de Waterstaatskerk en solisten, daarbij begeleid door het barokensemble ‘Concerto Barocco’. De muzikale leiding is in handen van Evan Bogerd. Ds. Hans Wachtmeester zal deze dienst, die om 17.00 uur begint, voorgaan. Aan de uitgang is er een collecte om de hoge kosten van een dergelijke dienst te dekken. Van harte welkom!

Info: Evan Bogerd, Kerkmusicus PKN-Hengelo ebogerd@pkn-hengelo.nl , T: 06-30.60.22.48.