Vertrek Wijkracht: mogelijkheden nieuwe huurder(s)

Mogelijkheden voor nieuwe huurder(s) in de Waterstaatskerk

Vanaf september 2020 verlaat Wijkracht de Waterstaatskerk om een pand aan de Johannaweg te betrekken. Wijkracht kan daar al haar stedelijke activiteiten samenbrengen, zo geven ze aan.

Dat betekent dat de ruimten die Wijkracht nu gebruikt opnieuw kunnen worden verhuurd. Mocht u geschikte kandidaten weten of bent u zelf geïnteresseerd, mailt u dat dan naar kerkrentmeesters@pkn-hengelo.nl.

Het vertrek van Wijkracht vraagt van ons als kerkelijke gemeente de nodige aanpassingen, aangezien er inkomsten wegvallen die werden meegenomen in de financiële plannen voor de komende jaren. Ook de huidige samenwerking tussen onze gemeente en Wijkracht wordt mogelijk anders door het wijzigen van de locatie.

In ieder geval hopen we dat de ruimten binnenkort weer verhuurd gaan worden. Voor veel organisaties een mooie kans op het werken in een licht en open gebouw met een mix van historie en toekomst, in het hart van de stad en te midden van een open en bereidwillige geloofsgemeenschap die de PKN-Hengelo is.