Over de zondagse viering

Het coronavirus maakt ook in Hengelo en omstreken slachtoffers, dus moeten ook wij voorzichtig en opmerkzaam zijn.

Er is veel te doen geweest de afgelopen week over het aantal aanwezigen bij een kerkdienst. Als gevolg daarvan ligt er nu een dringend advies om maximaal 30 bezoekers toe te staan tijdens de dienst en niet samen te zingen. De kerkenraad heeft dit besproken en sluit zich hierbij aan omdat we een veilige omgeving willen blijven geven.

Voor onze vieringen heeft het in de praktijk geen consequenties omdat het aantal van 30 niet gehaald wordt en we slechts voorzang hebben (op veilige afstand). Vooraf inschrijven blijft niet nodig, registratie uiteraard wel.

Samenvattend: voorlopig verandert er voor ons niets.

We zijn blij dat zoveel mensen de dienst online meebeleven en we adviseren om dat vooral te blijven doen.

Namens de kerkenraad, Peter Joosse