Werkzaamheden Deldenerstraat

De Deldenerstraat in Hengelo gaat voor een deel weer open. Van eind november kan er over de centrumring worden gereden. De weg blijft ter hoogte van het Mitchamplein nog tot de zomer van volgend jaar dicht.

Als het weer meezit, wordt de centrumring vrijdag 26 november weer opengesteld. Dat betekent dat het verkeer vanaf de Bornsestraat en de Oldenzaalsestraat weer over de Deldenerstraat kan rijden. Het kan linksaf richting de Marskant. Rechtdoor richting Delden kan niet: dit stuk vanaf de Marskant tot en met de Tuindorpstraat blijft nog tot volgend jaar zomer dicht.

De gemeente wilde het voor de feestdagen mogelijk maken om rond het centrum te kunnen rijden. Dat zou eerst al op maandag 22 november gebeuren, maar er moet nog het nodige werk worden gedaan. De asfaltdeklagen en markeringen moeten worden aangebracht, net als de koppen van de rioolputten. Mocht het weer te slecht (te koud of te nat) zijn om te asfalteren, dan gaat hoe dan ook de weg open.

Voor meer informatie, zie:  Nieuwsbrief Deldenerstraat mei 2021