Breien voor de Kleine Kracht

In de Nieuwsbrief van Stichting Kleine Kracht staat te lezen, dat er m.i.v. 25 april a.s. weer goederen ingeleverd kunnen worden! Dan wordt het weer hoog tijd, dat er een inlevermoment gepland wordt om brei- en haakwerken bij mij te brengen. Op zaterdagmorgen 7 mei tussen 10.00 en 13.00 uur neem ik het graag weer in ontvangst. Is het om een of andere reden niet mogelijk om het te brengen, dan kan het door mij wel opgehaald worden. Mijn tel.nr. is 074 2426653 of 0613314807.
Bel op de genoemde data gerust aan in de Hermelijnstraat 5. Tot ziens daar!
Vriendelijk verzoek om dit bericht evt. door te geven aan andere breisters en haaksters, zodat er weer een auto vol naar Kleine Kracht gebracht kan worden.
Via de zondagsbrief wordt u t.z.t. herinnerd aan het inleveren van brei- en haakwerken.
Diet Bril