Lunchconcert

Aanstaande woensdag 20 februari, verzorgd Maarten Wilmink het lunchconcert. Het jonge orgeltalent uit Borne speelt een gevarieerd programma op ons orgel. Maarten studeert bij de Lambertusorganist Louis ten Vregelaar. Ook is hij regelmatig te horen in de vieringen van de Lambertus.

Van harte welkom! Aanvang 12.30

Elke woensdag is er in de Waterstaatskerk een lunchconcert van 12.30-13.00 uur.
Midden in de week, midden op de dag onderbreekt kerkmusicus Evan Bogerd wat we allemaal zoal te doen hebben met een klein half uur muziek.

Hij put daarbij ruimschoots uit de schatkamers van de (kerk) muziek en brengt ten gehore wat hij op dat moment passend vindt, wat hem inspireert en wat hij dan met ons wil delen. Evan Bogerd zal telkens een korte toelichting geven op zijn gemaakte keuze. Het orgel en de vleugel komen beide in aanmerking om bespeeld te worden. Ook zullen er diverse solisten aantreden.

Het lunchconcert van de woensdagmiddag zal ongeveer een half uur duren. De toegang is gratis en bij de uitgang is er een collecte ter dekking van de kosten.

Programma van de eerste maanden van 2019: lunchconcerten in de waterstaatskerk