vitaliteitsmarkt 28 mei 2022 Waterstaatskerk

Een nieuwe lente een nieuw geluid’, met deze eerste regels van het gedicht “Mei” van Herman Gorter willen we ook in de kerk een nieuw geluid laten horen rond het thema vitaliteit.
Inwoners van Hengelo, waaronder leden van de Waterstaatskerk, kunnen verschillende workshops volgen om na deze Covidperiode nieuwe energie op te doen. U kunt meerdere workshops volgen op deze middag.
Tussen 13.30 en 16.30 uur is de kerk open, de workshops starten om 14.00 uur tot 14.45 uur en 15.15 uur tot 16.00 uur. Tussendoor is er gelegenheid om koffie of thee te drinken en naar muziek te luisteren.

Afsluitend geven de musici Marion Rohaan (dwarsfluit) en Vincent Kuipers (gitaar) vanaf 16.00 uur een mini concert.

1. Ademhaling/bewustzijn lichaam met Evert Jan Hubertse
2. Yoga door een medewerker van Yoga studio Namasté
3. Creativiteit, neurographic art maken, met Inge Postma
4. Tai Chi met Barbara van Limburg Stirum
5. De ademhaling van de Geest, inspirerende religieuze teksten lezen met Corrie van Egmond.
6. Poëzie met Marieke Zijlstra en Isis Zengerink van dichterscollectief “NIET ZWICHTEN MAAR DICHTEN’
7. Natuurvoeding, (ingrediënten zoeken en samen een pesto maken) door Marian Rupert.

De toegang is gratis, (voor koffie/thee à € 1,50 is contact geld nodig).

Gemiddeld maximaal aantal deelnemers per workshop is 8. Vooraf aanmelden is niet noodzakelijk maar wel erg prettig. Meer info en opgave bij Evert Jan Hubertse: evertjan@pijnbevrijding.nl of tel.: 06-44726541 of bij Inge Postma iph@home.nl, of tel: 06-40875409

We hopen dat deze middag een vitale start zal zijn voor het komende seizoen.

Gelijktijdig is er op zaterdag 28 mei van 14.00-16.30 uur de plantjesmarkt:

De eerste fase van de kerktuin is bijna afgerond. Het is een plezier voor het oog. Er zijn wel meer kosten gemaakt aangezien er compostbakken, een buitenkraan en waterreservoirs zijn aangeschaft.
Voor de tweede fase van de tuin, aan de zijkant waar o.a. bessenstruiken geplant gaan worden, is nog geld nodig.
Daarom houden we op 28 mei bij de WSK een plantjesmarkt waarvan de opbrengst voor de kerktuin is. U kunt ook alleen voor de koffie met koek komen…
Van harte welkom!
Namens de voorbereidingsgroep: Inge Postma, Evert Jan Hubertse en Corrie van Egmond.

Gezocht: cake, muffins voor 28 mei.
We zoeken (zelf)gebakken cake of koek om te verkopen op deze plantjesmarkt.
Als u iets wilt bakken dan horen we dat graag voor woensdag 25 mei.
Opgave bij Anja van Dijk, anja.vandijk@home.nl of tel.: 06-19881411