Volop zomerontmoetingen

In de komende zomerweken zijn er op maandag- en donderdagmorgen extra ontmoetingsmogelijkheden in onze kerk. Met de gedachte: als dit goed bevalt en er animo is, dan gaan we er nadien vrolijk mee verder. Elke maandagmorgen (vanaf 10.00 uur inloop, start 10.30 uur) is er mogelijkheid om de preek van de zondag daarvoor met elkaar te bespreken. We luisteren hem eerst nog na (ter herinnering of voor wie er niet bij was). ‘Koffie met preek’ dus. Als kapstok voor een mooi gesprek met elkaar.
Donderdagmorgen, zelfde tijd, zelfde bedoeling van ontmoeting met een zinvol gesprek: ‘Koffie met krant’. We delen ‘de dingen van de dag’. Wat viel je op in het nieuws, welke berichten doen wat me je, waar zou je de opinie van anderen over willen horen? Dat soort vragen.
Ook het dagelijkse morgen- en middaggebed gaan in de zomer gewoon door, evenals de lunchconcerten op woensdagmiddag om 12.30 uur. Kortom: onze kerk gaat beslist niet op vakantie en is en blijft een open huis van ontmoeting voor iedereen. Laat je omgeving er van horen en nodig met vrolijkheid en enthousiasme uit!
Herman Koetsveld