Microsoft 365 applicatie beheerder


Word jij de Microsoft 365 applicatie beheerder voor de WSK?

Bij de Protestantse Gemeente Hengelo in de Waterstaatskerk (WSK) gaan we de overstap maken naar Microsoft 365. Dat zal van invloed zijn op de manier waarop we in de diverse groepen samenwerken, e-mailen, documenten delen en opslaan, archiveren etc. Het is een belangrijke stap waarmee we beter voorbereid zijn op de toekomst. Over wat dat allemaal inhoudt en voor wie dat gevolgen heeft zullen we iedereen nog uitgebreid informeren.

Maar voordat we beginnen is het belangrijk dat er één, liefst twee mensen zijn die het applicatiebeheer van de Microsoft 365 omgeving op zich willen nemen. In eerste instantie om mee te helpen met de invoering, maar later om het beheer structureel uit te voeren.

Dat beheer houdt o.a. in het assisteren van gebruikers bij vragen en problemen, het toevoegen van nieuwe gebruikers en groepen, contact onderhouden met de tweedelijnsondersteuning etc.

Heb je ervaring met Microsoft 365 dan is dat handig, maar heb je dat niet en zou je er wel meer van willen weten dan is dit jouw kans!

Taakomschrijving

Lijkt het je leuk om hiermee (als vrijwilliger) aan de slag te gaan en wil je er meer van weten. Meld je dan bij Jan Hopster.

Mail: dj.hopster@planet.nl of Telefoon:+31610313045