Vrijwilligersavond 13 april. Opgave nodig

Beste  vrijwilligers,

Zoals al eerder is vermeld in Binding houden we 13 april weer een vrijwilligersavond voor iedereen die op een of andere manier actief is in het vrijwilligerswerk binnen de Waterstaatskerk. Vanaf 19 uur bent u welkom voor koffie/thee met iets lekkers en om 19.45 uur kunt u genieten van een levendig muzikaal programma dat ten gehore wordt gebracht door Jos Beunders en Marianne van der Post. Na afloop is er nog een hapje en een drankje. Om te weten hoeveel mensen er komen willen we u vragen om zich op te geven bij Nicole Bekebrede, email nicole@vangrouw.nl of middels de lijsten die vanaf 19 maart in de foyer in de Waterstaatskerk liggen. Het kan zijn dat u in meerdere groepen actief bent, waardoor u de uitnodiging dubbel krijgt, maar dat is helaas niet te voorkomen. 

We hopen u/jou 13 april om 19.00 uur te zien!

Hartelijke groet, Nicole Bekebrede en Giny Molenkamp.