Rainbow

Rainbow gaat weer uit logeren!

De afgelopen weken logeerde ik in de Waterstaatskerk en hebben Hans, Corrie, Margriet, Arent en Marije goed voor mij gezorgd. Dat was erg gezellig.

Nu heb ik weer zin om erop te vliegen met Pinksteren. Feest van Hoop! Ik heb er ook een liedje bij gemaakt, kijk maar eens https://www.youtube.com/watch?v=pZ5m3eEvjRs

Ik ga de komende weken logeren bij de leiding van de Kindernevendienst. Benieuwd wat ze beweegt om Bijbelverhalen te vertellen aan kinderen en leuke activiteiten te organiseren. de komende tijd Misschien mag ik ook wel een keer weer meedoen!

Kijk je weer mee naar mijn belevenissen?

https://padlet.com/waterstaatskerk/3yxxdh8o03dxs55


Even voorstellen…

Hallo! Ken je mij nog? Ik ben Rainbow

En ik kom uit Wonderland. Een land waar iedereen gelukkig is. En dat vind ik een hele fijne plek om te wonen. Daar heb ik veel vogelvriendjes.
Maar ik vraag mij wel eens af hoe het op andere plekken is. Ik ga daarom graag op reis om met mijn eigen ogen te zien hoe anderen leven. Zou het op andere plekken in de wereld net zo mooi zijn als in Wonderland?
Ik ben eens de wereld overgevlogen en heb gezien hoe andere kinderen leefden. Die verhalen deel ik graag met anderen. En nu ben ik benieuwd hoe jullie in Hengelo leven en toeleven naar Pasen.


Mag ik voor een paar dagen bij jullie logeren om te zien hoe jullie naar Pasen toeleven?

Mijn logeerverhaal delen

Graag deel ik mijn verhaal met andere mensen om hen te laten zien hoe jullie leven en toeleven naar Pasen.

Op mijn digitale prikbord kun je mijn belevenissen zien

Digitale prikbord

p.s.: Ik vertel jullie ook graag een verhaal over mijn vrienden. Die kun je lezen in het Gezinsboekje ‘Levensweg’.

Groetjes,

Rainbow

QR-Code  Scan deze code