Rainbow


Even voorstellen…

Hallo! Ken je mij nog? Ik ben Rainbow

En ik kom uit Wonderland. Een land waar iedereen gelukkig is. En dat vind ik een hele fijne plek om te wonen. Daar heb ik veel vogelvriendjes.
Tijdens de 40dagentijd 2021 ben ik uitgevlogen om met jullie kennis te maken met mijn eigen ogen te zien hoe jullie (toe)leven naar Pasen.
Nu vraag ik mij wel eens af: ben jij klaar voor het feest?. Ik ga daarom graag weer op reis om met mijn eigen ogen te zien hoe je toeleeft en voorbereid op het Paasfeest. Zou het op andere plekken in de wereld net zo mooi zijn als in Wonderland?


Mag ik voor een paar dagen met jullie meeleven, meewonen, meereizen? Dan kom ik graag logeren.

Mijn logeerverhaal delen

Graag deel ik mijn verhaal met andere mensen om hen te laten zien hoe jullie leven en toeleven naar het feest: Pasen.

Op mijn digitale prikbord delen we foto’s van mijn logeer40daagse:

Digitale prikbord

of scan de qr code

Groetjes,

Rainbow

Wist je dat?  Ik een eigen liedje heb?! Die kun je hier beluisteren en meezingen! https://vimeo.com/347264446


Rainbow gaat weer uit logeren!

De afgelopen weken logeerde ik in de Waterstaatskerk en hebben Hans, Corrie, Margriet, Arent en Marije goed voor mij gezorgd. Dat was erg gezellig.

Nu heb ik weer zin om erop te vliegen met Pinksteren. Feest van Hoop! Ik heb er ook een liedje bij gemaakt, kijk maar eens https://www.youtube.com/watch?v=pZ5m3eEvjRs

Ik ga de komende weken logeren bij de leiding van de Kindernevendienst. Benieuwd wat ze beweegt om Bijbelverhalen te vertellen aan kinderen en leuke activiteiten te organiseren. de komende tijd Misschien mag ik ook wel een keer weer meedoen!

Kijk je weer mee naar mijn belevenissen?

https://padlet.com/waterstaatskerk/3yxxdh8o03dxs55