Rainbow


Rainbow’s logeerveertigdaagse 2023

Hallo! Ken je mij nog? Ik ben Rainbow, een duif.

En ik kom uit Wonderland. Een land waar iedereen gelukkig is. En dat vind ik een hele fijne plek om te wonen. Daar heb ik veel vogelvriendjes.
Tijdens de 40dagentijd 2021 ben ik uitgevlogen om met jullie kennis te maken en met mijn eigen ogen te zien hoe jullie (toe)leven naar Pasen.
Sindsdien vlieg ik elke jaar tijdens de veertigdagen uit. Om bij kinderen te logeren. De logeerveertigdaagse 2023!


Verander je mee?

Dat is het thema van deze veertigdagen tijd. Op weg naar Pasen kan van alles gebeuren; vrolijke dingen, of dingen waar je verdrietig of boos van wordt. Maar niet alles hoeft te blijven zoals het was. Soms kun je dingen ook anders doen, kun je veranderen. Kun je mij laten zien wat jij kan veranderen? Bijv. minder om snoep vragen, je bed opmaken, enz? Verander je mee?

Mag ik bij jou logeren?

Laat dit dan even aan Marije weten (mkooistra@waterstaatskerk-hengelo.nl) . Dan kan ik daarna mijn vliegroute naar jou uitstippelen!
19 februari vlieg ik uit. En met Pasen 9 april vlieg ik weer terug naar de Waterstaatskerk.

 

Mag ik voor een paar dagen met jullie meeleven, meewonen, meereizen? Dan kom ik graag logeren.

Mijn logeerverhaal delen. Je kunt mijn logeerbelevenissen mee beleven via mijn digitale logeerdagboek https://padlet.com/mkooistra3/l6o9nh2xyyijykfp of scan de qr code

Groetjes,

Rainbow


Rainbow gaat weer uit logeren!

De afgelopen weken logeerde ik in de Waterstaatskerk en hebben Hans, Corrie, Margriet, Arent en Marije goed voor mij gezorgd. Dat was erg gezellig.

Nu heb ik weer zin om erop te vliegen met Pinksteren. Feest van Hoop! Ik heb er ook een liedje bij gemaakt, kijk maar eens https://www.youtube.com/watch?v=pZ5m3eEvjRs

Ik ga de komende weken logeren bij de leiding van de Kindernevendienst. Benieuwd wat ze beweegt om Bijbelverhalen te vertellen aan kinderen en leuke activiteiten te organiseren. de komende tijd Misschien mag ik ook wel een keer weer meedoen!

Kijk je weer mee naar mijn belevenissen?

https://padlet.com/waterstaatskerk/3yxxdh8o03dxs55