Kerkelijk

19 Feb 14:00

Vrouw en geloof groep 19 feb

Onderwerp: Tamar uit Genesis 38.  De groep bestaat uit negen vrouwen. We gebruiken het boekje Bijbelse vrouwen, geschreven door Foekje Dijk, theologe, en aanvullende exegese uit andere boeken en tijdschriften. Info: Janneke Hendriks-Koenderink (jannekehendriks@hetnet.nl).

24 Feb 09:00

Stadscantorij repetitie

Wilt u ook meezingen en op deze manier bijdragen aan de liturgie? Dat kan! Elke zondagmorgen repeteren wij om 9.00 in ruimte 1.11. Van harte welkom!

Kinderen & jongeren tijdens de kerkdiensten

9:00 dienst
Tijdens de 9:00 uur dienst is er “Oppas met een verhaal”. Kinderen van 0-4 jaar kunnen hier voor de dienst naartoe gebracht worden. Kinderen van 4-12 jaar worden hier naartoe gebracht tijdens de kerkdienst, wanneer de overdenking begint. Er is geen jongerenkerk tijdens de 9:00 uur dienst.

10:30 dienst
Tijdens de 10:30 uur dienst is er voor alle leeftijden iets georganiseerd:
– 0-4 jaar Oppas (start voor de kerkdienst)
– 4-12 jaar Kindernevendienst (kinderen gaan vanuit de kerkdienst mee en komen voor het einde van de dienst weer terug)
– 12+ jaar Jongerenkerk (start voor de kerkdienst)Vraag gerust even aan de gastvrouw/gastheer in welke ruimte je moet zijn.