Kerkelijk

13 Dec 19:30

WSK Gemeenteavond 13 dec

Op donderdag 13 december wordt een gemeenteavond gehouden waarin de financiële stukken (jaarrekening, begroting) van Diaconie en Kerkrentmeesters worden besproken. Daarnaast zal er een terugblik zijn vanuit de kerkenraad en wordt (na de pauze) informatie gegeven over de pastorale raad en de status van de verbouwing. Een exemplaar van de financiële stukken kunt u meenemen uit de foyer of opvragen bij het kerkelijk bureau of de beheerder. U bent welkom vanaf 19.00 uur voor thee en koffie.

Kinderen & jongeren tijdens de kerkdiensten

9:00 dienst
Tijdens de 9:00 uur dienst is er “Oppas met een verhaal”. Kinderen van 0-4 jaar kunnen hier voor de dienst naartoe gebracht worden. Kinderen van 4-12 jaar worden hier naartoe gebracht tijdens de kerkdienst, wanneer de overdenking begint. Er is geen jongerenkerk tijdens de 9:00 uur dienst.

10:30 dienst
Tijdens de 10:30 uur dienst is er voor alle leeftijden iets georganiseerd:
– 0-4 jaar Oppas (start voor de kerkdienst)
– 4-12 jaar Kindernevendienst (kinderen gaan vanuit de kerkdienst mee en komen voor het einde van de dienst weer terug)
– 12+ jaar Jongerenkerk (start voor de kerkdienst)Vraag gerust even aan de gastvrouw/gastheer in welke ruimte je moet zijn.