Algemeen en actueel nieuws

Vrijwilligers gevraagd

Samen Eten

Wat is Minibieb?

Minibieb werkt vanuit het idee dat je de samenleving met elkaar leuker kunt maken.

Mede daarom en op initiatief van Wijkracht in samenwerking met ons kerkgenootschap, staat er sinds enige tijd in de foyer van de Waterstaatskerk een Minibieb.

Leen niet alleen boeken, maar ruil er ook af en toe eentje. En ben je erg tevreden over de Minibieb waar jij jouw boeken leent? Laat dan  een bericht achter in het gastenboekje van deze Minibieb.

Als iedereen meedoet, kunnen veel mensen genieten van het lezen en verstoffen boeken niet achterin de kast.

Heb je thuis boeken die een plaatsje verdienen in de Minibieb, dan kun je die op maandag- of donderdagmorgen tussen 09:30 en 12:00 afgeven bij de receptie van Wijkracht. Er is echter één voorwaarde waaraan de boeken moeten voldoen. Ze dienen er netjes uit te zien (geen vlekken en/of vergeelde bladzijden) en zonder penaantekeningen te zijn.

Annie Gelderblom (Wijkracht)
Wim Kruijer (PGH)