Oud nieuws

Peuter-kleuter-viering

Op 2 februari jl. was er weer een leuke peuterkleuterviering. Het thema was Adam en Eva. De kinderen mochten blind fruit proeven en er stond een bak met spekjes waar ze niet aan mochten komen. Natuurlijk mochten ze later tijdens het knutselen wel een spekje. We hebben een mobiel van een slang gemaakt, zoals jullie op de foto kunnen zien.

Publicatiedatum feb20

Verhuur Bethelkerk

Zoals u waarschijnlijk al in de media heeft vernomen heeft de Goede Herder Parochie de Bethelkerk gehuurd. De Moeder Theresa geloofsgemeenschap heeft afgelopen kerstavond haar eerste viering in de Bethelkerk gehad. De Moeder Theresa geloofsgemeenschap is ook zeer erkentelijk voor de hulp die zij kregen en nog steeds krijgen van een aantal van onze gemeenteleden. Het is nog steeds de intentie van de Goede Herder Parochie om de Bethelkerk van ons te kopen, maar dit is nog niet zeker en vraagt tijd. Daarom is de Bethelkerk in eerste instantie voor een periode van 6 maanden gehuurd.

Publicatiedatum jan20

Theologisch Jaaroverzicht 2019

Ds. Herman Koetsveld heeft zondag 29 december in de Westerkerk (Amsterdam) zijn theologisch jaaroverzicht voorgedragen.

Klik op bovenstaande link of klik hier.

Publicatiedatum dec19

Afscheid Herman Koetsveld

Op donderdag 31 oktober 2019 werd in de Waterstaatskerk een afscheidsreceptie gehouden voor Herman Koetsveld. Eerst was er in de kerkzaal een officieel gedeelte met verschillende sprekers en daarna kon een ieder afscheid te nemen van Herman.

Voor de foto’s: klik hier

Publicatiedatum nov19

Getijdengebeden wordt ochtendgebed

Getijdengebeden wordt ochtendgebed. Al geruime tijd merken wij dat er weinig of geen belangstelling is voor het middaggebed om 12.30 uur. Daarom vervalt dit gebed vanaf 1 december 2019. Het ochtendgebed blijft bestaan, iedere werkdag van 8.30 tot 8.45 uur. Na afloop is er altijd ruimte voor een gesprek en een kopje koffie! U bent van harte welkom. Heeft u vragen of ideeën hierover? Spreek mij aan na de kerkdienst, bellen of mailen mag ook! 06-18183611 / j.noltus@icloud.com  (Jessica Noltus)