Vieringen Online

Kerkomroep.nl Wachtwoord nu niet nodig! Info-belangrijk!

Later kun je ook op youtube kijken: kerkdiensten waterstaatskerk op youtube

Voor Uw geldelijke bijdrage: collecte bij kerkdienst

Gebed van Taizé https://nl-nl.facebook.com/taize/ elke avond om 20.30 uur

De online dienst van 22 maart is 660 keer bekeken en 154 keer beluisterd. Prachtig dat we zo gemeente kunnen zijn!

Jeugdkerk – ONLINE

Orde voor thuis – Viering gezin Palmpasen 5 april

Komende zondag, 5 april, is het PalmPasen. We verheugden ons op een optocht met door kinderen versierde Palmpasentakken. De feestelijke intocht van Jezus kan je ook zelf thuis met elkaar vieren. In de Intocht in Jeruzalem een uitgewerkte (peuter en kleuter) viering. Het maken van de Palmpasenstok kun je ook thuis doen!
In de Waterstaatskerk kun je zaterdag 4 april een stok met een tas materiaal komen afhalen. Tussen 10:30-11 uur.
Wil je een stok ophalen? Laat het dan even weten.

Ook komt er weer een gezinsviering bij de dienst die zondag vanuit de Waterstaatskerk wordt uitgezonden. Uiterlijk vrijdag via mail, app, Facebook en website te vinden.

We zien uit naar foto’s van alle Palmpasen creaties en thuisvieringen!

Jeugdleiding Waterstaatskerk

Orde voor thuis – Viering 29 maart (video bekijken)

Op zondag 29 maart wordt in de dienst in de Waterstaatskerk het lied Moses Goes down to Egypt gezongen. Klik hier voor een ludieke en tegelijk prachtige weergave van het lied (met Louis Armstrong) op YouTube. Voor oud en jong.

Orde voor thuis – Viering gezin 22 maart (video terugkijken)