Vanuit de diaconie

Soep in op 5 februari.

Op de eerste zondag van de maand staan soep en broodjes rond 12.00 uur weer klaar . Aansluitend is er gelegenheid te blijven voor een gesprek, spelletje of kopje thee of koffie. De kerk is open tot 15.00 uur voor het aansteken van een kaarsje of een moment van stilte en bezinning.

U bent van harte welkom!

Voor de soep graag even opgeven voor vrijdag 3 februari bij Giny Molenkamp,  bertginymolenkamp@hotmail.com / tel. 074-2775377.

3 februari, de eerste zondag van de maand: extra aandacht voor de voedselbank

De voedselbanken hebben te maken met meer aanvragen voor voedsel . Het wordt voor een groot aantal mensen steeds moeilijker om rond te komen. Van harte aanbevolen om verpakte levensmiddelen, wasmiddelen en verzorgingsproducten mee te nemen naar de kerk en in de daarvoor klaarstaande kratten te doen. Alvast hartelijk dank!

Wintervitamines/leerhuis 14.30 uur Waterstaatskerk.

Op woensdag 15 februari om 14.30 uur lezen we met elkaar enkele Bijbelteksten en laten we ons inspireren door wat deze teksten ons kunnen bieden. We staan stil bij het leven van Jacob en zijn gebedservaringen. We horen hoe hij omgaat met moeilijke situaties, verrassend is het om na te denken over wat dit voor ons kan betekenen. Als afronding staan we stil bij Genesis 1, is de mens de kroon op de schepping of hebben we deze tekst verkeerd gelezen en draait alles om de zevende dag?

Ieder is van harte welkom,de teksten zijn voor iedereen toegankelijk, er is geen enkele voorkennis nodig.

Graag aanmelden bij Corrie van Egmond tel 074 7858213 of per mail: cvanegmond@waterstaatskerk-hengelo.nl