Jouw taal, mijn taal

Vanaf 16 april tot en met Pinksteren 28 mei is het thema ‘Jouw taal, mijn taal’.
Mensen zijn verschillend: ze spreken verschillende talen, ze horen verschillende dingen. Maar in het Pinksterverhaal horen alle mensen in Jeruzalem de apostelen spreken in hun eigen taal. Al die mensen ervaren, dat dit verhaal er voor hen is.

Verhalen
We horen eerst over de verschijningen van Jezus na zijn opstanding. Daarna lezen we over wat Jezus gezegd en gedaan heeft toen hij nog bij zijn leerlingen was. Die woorden helpen mensen verder, ook in de wereld van vandaag. 

Kom je ook meedoen, luisteren naar de verhalen en (feest) vieren?

De thema’s van de kindernevendienst komende weken zijn:

16 april: Zie je het nu?
23 april: Nu lukt het wel
30 april: Klop, klop
7 mei: Kun je God zien?
14 mei: ’Ik kom terug’
21 mei: Ik bid voor…
28 mei: Jouw taal, mijn taal (Pinksteren)

Namens de kindernevendienst,

Marije kooistra