(Moestuin) plantjesmarkt 18 mei in de Waterstaatskerk

Het is weer tijd voor de moestuinplantjes- en stekjesmarkt in de Waterstaatskerk! 

We zijn momenteel druk bezig met het opkweken van moestuinplanten en stekjes, zodat we ook dit jaar weer een mooie mix aan planten kunnen aanbieden. Denk aan cherrytomaatjes, paprika, courgette, pompoen, framboos en nog veel meer. 

Voorgaande jaren was er ook aanbod van biologische walnoten, biologische eieren, producten van bijenwas, en koffie met wat lekkers. Wie weet waar we u dit jaar mee kunnen verrassen. Hou de zondagsbrief in de gaten voor de laatste details.

Iedereen is van harte welkom!

Wanneer? Zaterdag 18 mei van 9.30 tot 12.00 uur op het binnenplein van de Waterstaatskerk

Betalen kan met pin, collectemunten of met contant geld. De opbrengst is bestemd voor het continue onderhoud en verfraaiing van de kerktuin.