Breien voor de stichting Kleine Kracht

Elke dinsdagmorgen van 10.00 – 12.00 uur komt een groep dames bijeen in een lokaal van een voormalig schoolgebouw aan de Meeuwenstraat te Enschede, waar het buurtcentrum van Stichting Beien gevestigd is. Er wordt warme kleding, mutsen, sjaals, sokken en dekens gebreid en gehaakt voor de Kleine Kracht, de stichting waarvan de mensen een paar keer per jaar naar Roemeens Moldavië afreizen en persoonlijk goederen uitdelen.

In de Lunchroom van Hotel Nationaal te Hengelo wordt donderdagsmorgens vanaf 10.00 uur gebreid voor hetzelfde doel. Al het gebreide wordt regelmatig naar het inleverpunt van de stichting gebracht.

Wilt u thuis meebreien, dan kan het breiwerk 2x per jaar (in mei en november) afgeven worden bij Diet Bril, Hermelijnstraat 5. In Binding en op de zondagsbrief wordt de juiste inleverdatum bekend gemaakt. Wie nog breigaren over heeft, kan het ook doneren. Alles wordt (her)gebruikt. Bent u niet in staat om het te brengen, dan kunt u bellen met nummer 242.66.53 of 0613314807 en het wordt bij u opgehaald.