Breien voor de stichting Kleine Kracht

Elke dinsdagmorgen van 10.00 – 12.00 uur komt een groep dames bijeen in het gebouw van Wijkvoorziening Lumen aan de Velveweg 54 te Enschede. Er worden warme kleding, mutsen, sjaals, sokken en dekens gebreid en gehaakt voor de Kleine Kracht, de stichting waarvan de mensen een paar keer per jaar naar Roemeens Moldavië afreizen en persoonlijk goederen uitdelen. Meer informatie op www.kleinekracht.nl.

In de Lunchroom van Hotel Nationaal te Hengelo wordt donderdagsmorgens vanaf 10.00 uur gebreid en gehaakt voor hetzelfde doel. Alle brei- en haakwerken worden regelmatig naar het inleverpunt van de stichting gebracht.

Wilt u thuis mee breien, dan kan het breiwerk 2x per jaar (in mei en november) afgeven worden bij Diet Bril, Hermelijnstraat 5. In Binding en op de zondagsbrief wordt de juiste inleverdatum bekend gemaakt. Wie nog breigaren over heeft, kan het ook doneren. Alles wordt (her)gebruikt. Bent u niet in staat om uw gebreide en gehaakte producten te brengen, dan kunt u bellen met T: 242.66.53 of 06-13.31.48.07 en het wordt bij u opgehaald.

Diet Bril