Cursus geloven 7 plus 1

Al sinds lange tijd doen we het ieder winterseizoen, en ook nu weer gaan we dit jaar van start met de 16e of 17e editie. Ieder jaar in samenwerking met de ‘Goede Herder Parochie’ ( die nu  hun zetel in de Bethelkerk aan het Berfloplein hebben gevonden ). Maar ook jaarlijks ondersteund door de Remonstrantse Kerk en de Lutherse Gemeente. Geweldig te zien hoeveel mensen er zich weer voor opgeven ieder jaar; de laatste twee jaar rond de 60 personen. Dit jaar met als thema:

Geloven rond SPIR!T, inspiratie uit geloof, leven en kunst.

Hoe dit seizoen zich zal voltrekken, ofwel hoe alles georganiseerd kan gaan worden is nog niet duidelijk. Wat we wel weten is dat we  de volgende data hebben vastgezet. Doet u dat ook vast? 01 en 22 november in de Waterstaatskerk, 13 december in de Bethelkerk. 2021: 17 januari, 7 februari, zaterdag 27 februari, 7 maart en 28 maart. In 2021 alles in de Waterstaatskerk.

Op zaterdag 27 februari organiseren we een symposium met de (werk)titel:

“Glimlach voor een betere toekomst – over duurzaamheid en kansen”

Deze dag wordt door de 7+1 groep georganiseerd i.s.m. heel veel anderen. Een dag waarop iedereen welkom is.

(Ook) dit jaar meedoen? Geef je op via de blauwe folders (liggen in ALLE kerken ) of via 7plus1@pkn-hengelo.nl  schrijf je naam, adres, telefoonnummer en wanneer er sprake is van een dieet of (voeding)allergie. Klik hier voor de folder 7+1 Cursus Geloven. Print deze folder uit, vul in en maak een scan/foto en stuur dit in.

Voor inlichtingen (en event. opgave):

• Rinse Visser 074 2431086
  • Arent Weevers 06 40291619

of bij één van de eigen predikanten/pastores of kerkelijk werkers.

Vooruitlopend alvast info over een symposium “Glimlach voor een betere toekomst” 27 februari 2021.