“Kaartengroep Waterstaatskerk”

Nu we bijna twee jaar kerken in de Waterstaatskerk lijkt het ons goed de naam van de kaartengroep aan te passen.

De naam Kaartengroep “Hengelo Breed” is dus vervangen door de naam “Kaartengroep Waterstaatskerk”.

De opbrengst van de verkochte kaarten is voorlopig nog steeds voor de Stichting Kleine Kracht. Mocht er in de toekomst een ander doel komen dan zullen wij dit uiteraard melden.

We komen nog steeds bijeen om kaarten te maken op de eerste dinsdag van de maand. We hebben een prachtige plek hiervoor toegewezen gekregen in de nieuwe zaal in de Waterstaatskerk. Wij zijn daar te vinden van 14.00 uur tot ongeveer 16.00 uur. Hier staat ook een molen met kaarten voor de verkoop. De andere kaartenmolen staat nog in de foyer.

Mocht u het leuk vinden ons te willen helpen of zomaar eens te komen kijken dan bent u van harte welkom. Ook doet u ons een groot plezier als u alle door u ontvangen kaarten (dus niet alleen de kerstkaarten) bij ons inlevert. Wij maken hier weer nieuwe kaarten van voor de verkoop.

Wij zeggen iedereen die ons jarenlang gesteund heeft hartelijk dank en hopen dat wij ook in de toekomst op deze steun mogen rekenen.