Koffiemorgens

De vrijwilligersdiensten organiseren maandelijkse koffiemorgens. In de Waterstaatskerk is er elke eerste woensdag van de maand een koffiemorgen. Deze ochtenden zijn niet aan leeftijd gebonden, eenieder is welkom. Ontmoeting staat voorop en er wordt een thema behandeld. Welk thema het is, kunt u lezen in Binding. Deze koffie-morgens worden geleid door Gaatske Braam.
In de Thaborkerk is elke maand een koffiemorgen waar een ieder welkom is. Ontmoeting staat ook hier voorop. Regelmatig is er een predikant of ouderenwerker aanwezig met een thema. Soms ook andere gasten die wat met ons willen delen. Het is afwisselend op de tweede dinsdag en woensdag van de maand. Informatie hierover leest u maandelijks in Binding. Deze koffiemorgens worden geleid door bestuursleden van de Vrijwilligersdienst.