Koffiemorgens

In de Thaborkerk organiseert de vrijwilligersdienst elke maand een koffiemorgen voor de oudere gemeenteleden. Als u het gezellig vindt om contacten te leggen, voel U welkom! Elkaar ontmoeten is heel belangrijk op deze morgens. Regelmatig is er een predikant of ouderenwerker aanwezig. Soms ook andere gasten die wat met ons willen delen. Het is afwisselend op de tweede dinsdag en woensdag van de maand. Met Kerst, Nieuwjaar en Pasen zijn er in de Thaborkerk gezellige middagen en eenmaal per jaar maken we een bustocht. Informatie over onze activiteiten vindt u in de Binding.

In de Waterstaatskerk is er elke eerste woensdag van de maand een koffiemorgen. (Met uitzondering van september 2018, dan is de koffiemorgen op 12 september) Deze ochtend is niet aan leeftijd gebonden, een ieder is welkom. Ook hier staat ontmoeting voorop. Elke koffiemorgen wordt een thema ingeleid en/of besproken. Welk thema het is, kunt u lezen in de Binding. De koffiemorgen wordt geleid door Gaatske Braam.