Breien voor Kleine Kracht

Elke donderdagmiddag van 14.00 -16.00 uur komt er een groep van 8 tot 10 dames in de foyer bijeen om onder het genot van een kop thee of koffie te breien of te haken voor goede doelen. Met name worden er truien en truitjes, sokken, sjaals, mutsen en dekentjes gebreid en/of gehaakt voor Stichting Kleine Kracht. Drie keer per jaar (in januari, mei en september) worden de kant en klare werkstukken bij de stichting ingeleverd en alles gaat op transport naar Roemeens Moldavië. Zie www.kleinekracht.nl

In Binding en op de zondagsbrief worden de inleverdata bekend gemaakt.

Zowel in het Breicafé WSK als bij de breiclubs in Het Voskamp en het Hasseler Hoes alsmede bij een aantal thuisbreisters wordt ijverig gebreid en gehaakt! Het benodigde materiaal wordt door de breisters en haaksters zelf bekostigd.

Wie nog breigaren over heeft, kan het ook doneren. Alles wordt (her)gebruikt.

Het is gezellig bij de breiclubs en het geeft voldoening om voor goede doelen bezig te zijn. Er kunnen ervaringen uitgewisseld worden en nieuwe ideeën opgedaan.

Iedereen is welkom om mee te doen. Voor wie moeite heeft met breien en/of haken zijn er altijd mensen om te helpen. Kom erbij, haak aan en brei een steekje mee!

Informatie : Diet Bril, tel: 0613314807, email : dbbril@home.nl