Talentenveiling

Je hebt soms van die zondagen, waar nog weken over nagepraat wordt. En dit was er dan zo één. Onder het genot van een kopje koffie/thee of limonade en in een hele fijn sfeer werden de talenten geveild, die iedereen in de weken ervoor digitaal of gewoon op papier kon inleveren. In een rap tempo gingen de verschillende talenten onder de hamer door. Je moest snel zijn, want voor je het wist was er al een hamerslag van de veilingmeesters Gé en Mariëlle. Leontine, Inge en Marijn zorgden voor de administratie, terwijl Jan rondliep met een pinautomaat. In een korte tijd is er veel geld binnengekomen voor het gedachtenis kunstwerk in de kerk. Tot nu toe is er al € 500,- binnengekomen. Wat nog een mooie bijkomstigheid is, is dat er veel ontmoetingen gaan plaatsvinden binnen de gemeente. Veel mensen gaan elkaar spreken en zien. Want niet iedereen kent elkaar en door deze activiteit gaat dit wel gebeuren. ‘Wie is de man of vrouw die soep gaat koken voor mij’ of: “Ik ben benieuwd wie nu die persoon is, die samen met mij gaat tuinieren” of “Wie zal de persoon zijn, die bij ons foto’s gaan maken”. We horen graag van u, hoe deze ontmoetingen geweest zijn. Als laatste willen we iedereen die heeft meegedaan aan de veiling als bieder, als koper, als toeschouwer, als koffieschenker bedanken voor dit gezellige evenement. Persoonlijk willen we Jan Hopster bedanken, hij heeft ervoor gezorgd dat alles goed verstaanbaar was qua geluidsinstallatie. Vriendelijke groet namens de talentenveiling commissie, Inge Postma, Leontine van der Sluys Veer en Mariëlle Vochteloo.