Literatuurkring

Wat? Ook het komende seizoen weer aangeboden. Want wie leest er niet graag zo af en toe een goed boek? Moderne literatuur geeft een beeld van ‘de tijdgeest’ van dit moment, het weerspiegelt en verbeeldt de thema’s die in de samenleving aan de orde zijn. Het is heel boeiend om in groepsverband af te spreken wat voor boek er gelezen gaat worden om het op een later moment met elkaar tegen het licht te houden. Uiteraard zijn we dan vooral nieuwsgierig naar de ‘innerlijke’ thema’s: wat drijft de hoofdpersonen, welke plek hebben twijfel en geloof in het boek? Maar ook: welke vragen roept het boek bij jezelf op, of wat inspireert je?
We starten met ‘De heilige Rita’ van Tommy Wieringa

Wanneer? 1 e bijeenkomst: 24 september, 20.00 uur. De volgende in onderling overleg. Waterstaatskerk

Leiding en info? Herman Koetsveld (hkoetsveld@pkn-hengelo.nl; tel.2783203)